Прочетете какво ще се случи (8 май) в следващия епизод на

...
Прочетете какво ще се случи (8 май) в следващия епизод на
Коментари Харесай

Днес в „Мрежа от лъжи“: Асия отказва да; Селчук съветва Волкан (8 май)

Прочетете какво ще се случи (8 май) в идващия епизод на турския сериал „ Мрежа от неистини “, излъчващ се всеки делник от 21:00 по bTV Lady!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Инфо: Youtube канал „ Sadakatsiz “

Превод и акомодация: Telenovellas News

Епизод: 71

Мелих счита, че Дерин си е признала виновността, с цел да оневинят Асия. Дерин споделя на вуйчо си, че е бременна и не е очаквала от него да я упреква.

Във фондацията Невин се извинява на Асия за държанието си. Моли я да се върне във фондацията, само че Асия отхвърля. Уведомява ги, че няма да се върне и в болничното заведение, защото ще се развива сама и ще отвори частен кабинет.

Дерин укорява Мелих, че поради любовта си към работата ще я прати бременна в пандиза.

Гьонюл се тревожи за Дерин и желае Волкан да се разведе с нея допустимо най-скоро.

Бахар и Асия преглеждат пространства за частния лекарски кабинет.

Деря пита Волкан дали е нужно да чака бебето да се роди, с цел да се раздели с Дерин. Той не може да остави жена си сама. Деря не смее да му каже нищо. Волкан желае Деря да прегледа Дерин, само че лекарката твърди, че е доста заета.

Джавидан предлага на Асия доста положително пространство за кабинет, единственият проблем е, че магазинът на Дерин е в съседство.

Деря заобикаля Волкан и Дерин, когато отиват в кабинета й за обзор.

Бахар споделя на Асия, че Деря е целунала Тургай, тъй като го харесва.

Гьонюл моли Тургай за съвет. Дерин схваща и й се ядосва. Заплашва майка си, че в случай че Волкан я напусне, повече няма да види нея и Зейнеп.

Деря кани Тургай в ново заведение, само че той й споделя, че е при Асия. Волкан също заварва Асия и Тургай дружно в градината й и стартира да схваща, че Асия няма да му елементарни.

Нил споделя с Пелин, че Селчук се е трансформирал и не може да си показа живота без него, само че в последно време с нея се държи друго и се отдалечават.

Братовчедът на Пелин, Онур, се появява и се среща с Нил.

Селчук поучава Волкан да не притиска повече Асия, а да се отдръпна и да изчака Асия да се върне при него, в случай че още го обича. Ако не го обича, няма смисъл да се връща.

Али и Демир си приказват. Дерин ги слуша и схваща, че Волкан е бил при Асия, само че още не се е прибрал. Обажда му се, само че той не й подвига.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР